Saeco Incanto Super Automatic (Új típusú)

blog_1.jpg

 

blog2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskavegepek.blog.hu/api/trackback/id/tr5214984162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koczka0 2019.11.03. 16:04:59

Üdv segitséget kérnék van egy café celica automata kávégépem,érintőképernyős ha bedugom a hálozatba kettőt pittyeg felvillan az érintőképernyő majd elalszik.Lényeg hogy nem kapcsol be.Szétszedtem a trafo jó a panelen nem látok semmi eltérést ránézésre.A panelen egy piros ledfolyamatosan világi segitéget kérek h valaki tud segiteni a megoldásban. Köszi előre is!

Márkafüggetlen kávégép szerelés.

A blogot olyan célból hoztam létre, hogy egyes emberek számára, kik kávégépekkel, automatákkal,akár hobbi, vagy bármely módon kapcsolatban állnak, esetleges kis segítség számukra , esetleges tapasztalat csere céljából is egyaránt. A kis kávégépek mellett automatákkal is foglalkozom (üdítő, snack, kávé) pl Saeco, Necta, Bianchi család stb...

Friss topikok

Címkék

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása